Borydningsyd.dk

Køb og rydning af dødsbo
Vi har mange års erfaring med køb og rydning af dødsboer, og har derfor stor viden og ekspertise inden for både vurdering, køb, salg og rydning af dødsboer.
Ved køb og rydning af dødsbo eller ved flytning til plejehjem, tilbyder vi altid personlig service, en hurtig vurdering, hurtig eksekvering og erfarne medarbejdere. Når et dødsbo skal ryddes, kan det hurtigt gå hen og blive en kompliceret affære, både rent følelsesmæssigt og rent praktisk. Der er mange ting, som man skal forholde sig til. Det vigtigste er at beholde de effekter, som har affektionsværdi, og i øvrigt kigge alle personlige papirer og fotos igennem.

Det er ofte enormt krævende og hårdt for pårørende, at skulle håndtere en rydning af et dødsbo. Det er at håndtere bl.a. sortering, nedpakning, udsmidning og bortkørsel af de forskellige effekter, kan være enormt hårdt.
Lad Borydningsyd.dk står for køb og rydning af dødsboet, og så kan de pårørende udelukkende koncentrere sig om de ting, de gerne vil beholde  – Vi klarer resten!

Man kan naturligvis altid selv vælge at tømme og sælge de øvrige effekter fra dødsboet, men det kan være en stor og svær opgave for mange. Vi har stor erfaring med at vores kunder er enorm lettede over, at lade et professionelt firma som Borydningsyd.dk stå for køb og rydning af dødsboet. 

Vi tilbyder altid et gratis og 100% uforpligtende tilbud på køb og totalrydning af dødsbo. Samtidig er tilbuddet altid et samlet tilbud, der både inkluderer køb af indbo og totalrydning af dødsbo. Det er derfor ikke nødvendigt at gå til flere forskellige firmaer for at få klaret et dødsbo. Når I har udvalgt de effekter som I ønsker at beholde, kan Borydningsyd.dk købe det resterende indbo, og samtidig totalrydde boligen efter Jeres dessiner.  
I kan blot læne Jer tilbage, og stole trygt på at dødsboet er i gode hænder. Vi garanterer altid professionalisme, hurtig eksekvering og god service.

Vi rydder også indbo ved flytning til plejehjem, samt mulighed for køb af enkle møbler mv.
Borydningsyd.dk har adresse i Broager tæt ved Sønderborg, men tilbyder vores ydelser i hele Sønderjylland.

Dødsboer vurderes, tømmes og købes - Professionelt og med omtanke.

Kontakt
Info@borydningsyd.dk
Mobil: 20830781 - Telefontid: 8:00 - 20:00.

Hvis vi ikke tager telefonen, så læg en besked eller send en sms, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 
Kontakt os - så gennemgår vi hvad der ønskes, og der udarbejdes et skræddersyet tilbud .

Tilbud og kontrakt
En gennemgang af et dødsbo tager typisk omkring 45 min. Pårørende behøver ikke at rydde op, eller gøre rent inden gennemgangen af dødsboet foretages. Eventuelle effekter som pårørende ønsker at beholde, kan sagtens være i dødsboet når gennemgangen/rydningen af dødsboet foretages. Disse effekter vil blive noteret i rydningskontrakten.

Efter gennemgangen fremsendes et uforpligtende tilbud på køb og totalrydning af dødsboet - TIlbuddet er gratis og 100% uforpligtende - Tilbuddet er altid et samlet tilbud, som inkluderer både køb af indboet, samt den totale rydning.
Såfremt tilbuddet accepteres, vil der blive udarbejdet en rydningskontrakt. I denne kontrakt noteres de detaljer som vedrører rydning af indbo, således at der er garanti for at rydningen af dødsboet bliver udført som ønsket, og naturligvis indenfor det aftalte tidspunkt. Kontrakten sikrer også at der er fuldstændig klarhed omkring detaljerne i forbindelse med rydningen af dødsboet.

Pris
Prisen for rydning af dødsbo kan variere, alt efter om det er en lille lejlighed eller et stort hus, og alt efter om indboet indeholder nyere ting, gamle ting, antikviteter eller arkitekttegnede møbler. Standen på tingene spiller naturligvis også en rolle.

Vi tilbyder altid en gratis vurdering, så der altid foreligger en specifik pris på hvad vi kan tilbyde for indboet, samt for tømning af dødsboet.
Oftest køber vi hele dødsboet, og betaler et aftalt beløb til de pårørende, samtidig med at vi laver en totalrydning.
Nogle gange ryddes dødsboet som det vi kalen nul løsning. Det vil sige hverken pårørende eller Borydningsyd.dk betaler noget, men at dødsboet alligevel totaltryddes. Dette vil være tilfældet, hvis indboets værdi harmonerer med den arbejdstid som en rydning af dødsboet vil kræve. Hvis der er for få værdier i indboet, vil det af og til betyde, at vi er nødt til at modtage betaling for en samlet totalrydning af dødsboet. Dette afhænger altid helt og aldeles af de aktiver, som er til stede i dødsboet.
Det er dog vigtigt at understrege, at det samlede tilbud på totalrydningen, ikke vil ændre sig undervejs når arbejdet først er i gang.
Har man som pårørende sagt ja til det fremsendte tilbud, kan man være sikker på, at man har en fast aftale under hele processen.
Tilbuddet og alle detaljer noteres altid i en skriftlig kontrakt.

Betaling vil blive afregnet kontant eller via MobilePay/bankoverførsel, når tilbuddet er accepteret.

Afhentning af dødsbo og rydning
Vi rydder ofte dødsboet indenfor ganske få dage, og tømningen vil med 100% garanti være afsluttet indenfor det aftalte tidspunkt.
Vi sorterer, nedpakker og bortkører alt indboet, således at boligen bliver fuldstændigt tømt. Dette gælder også fx faste tæpper, lamper, gardiner, hårde hvidevarer, skure, haver og loft- og kælderrum. Vi fejer altid efter os, men yderligere rengøring kan altid arrangeres.

Når rydningen af boet er afsluttet, vil det hurtigst muligt blive meddelt til kunden, så boligen kan inspiceres så vores arbejde kan godkendes.

Vi kan løse følgende opgaver ved tømning af dødsbo:

Slutrengøring og fejning
Fjerning af søm, skruer, gardiner m.m.

Aflæsning af el, gas og vand
Afmelding af telefon, TV og Internet
Aflevering af evt. hjælpemidler til kommunen
Aflevering af arvestykker m.m. til pårørende
Aflevering af nøgler til vicevært/mægler/pårørende
Transport af arvestykker
Rydning af loftrum, garage, kælderrum m.m.
Delvis rydning af boer og restboer

Byer hvor vi kan tilbyde vores service:
Sønderjylland, Sønderborg, Aabenraa, Augustenborg, Nordborg, Padborg, Gråsten, Broager, Haderslev, Fredericia, Rødekro, Rødding, Bramming, Gram, Vojens, Tønder, Tinglev, Løgumkloster, Kruså, Padborg, Als, Nordborg, Nybøl, Dybbøl, Avnbøl, Kliplev, Løjt, Egernsund og Kollund.

Dødsbo købes - Klik her
Dødsbo købes - Klik her

Borydningsyd.dk E-mail: info@borydningsyd.dk mobil: 20830781 CVR. 32401295
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk