Borydningsyd.dk

Køb og rydning af dødsbo

Gamlefund.dk har mange års erfaring med køb og rydning af dødsboer, og har derfor stor viden når det gælder vurdering, køb, salg og rydning af dødsboer.

Vi tilbyder altid personlig service, erfaring og hurtig vurdering ved køb og rydning af dødsbo, eller ved flytning til plejehjem. Rydning af dødsbo kan hurtigt blive en kompliceret affære, både rent følelsesmæssigt og rent praktisk. Der er mange ting, som man skal forholde sig til. Det vigtigste er at beholde de effekter, som har affektionsværdi, samt kigge personlige papirer og fotos igennem.

Rydning af dødsbo er ofte en krævende proces for de pårørende at skulle håndtere, og det er ofte hårdt at skulle stå for sortering, nedpakning, udsmidning og bortkørsel af de forskellige effekter. Hvis I lader os stå for køb og rydning af dødsboet, skal I som pårørende udelukkende koncentrere Jer om de ting, som I ønsker at beholde – resten klarer vi.

Man kan naturligvis selv vælge at tømme og sælge de øvrige effekter fra dødsboet, men det kan være et stort arbejde for mange. Derfor er folk ofte lettede over, at lade et professionelt firma som Gamlefund.dk stå for køb og rydning af dødsboet.

 

Vi tilbyder et gratis og 100% uforpligtende tilbud på køb og totalrydning af dødsbo. Samtidig er tilbuddet altid et samlet tilbud, der både inkluderer køb af indbo og totalrydning. Det er derfor ikke nødvendigt at gå til flere forskellige firmaer for at få klaret et dødsbo. Når I har udvalgt de effekter som I ønsker at beholde, kan Gamlefund.dk købe det resterende indbo, og samtidig totalrydde boligen efter Jeres dessiner.  I kan blot læne Jer tilbage og stole trygt på, at dødsboet er i gode hænder.

Gamlefund.dk hører til i Broager tæt ved Sønderborg, men tilbyder vores service i hele Sønderjylland.

Dødsboer vurderes, tømmes og købes - Professionelt og med omtanke.

Vi rydder også indbo ved flytning til plejehjem, samt mulighed for at vi køber enkle møbler mv.

 

 

Kontakt

Kontakt Michael på 20830781 – Telefonen er åben mandag til søndag i tidsrummet kl. 08 – 22, (hvis der ikke svares, så læg en besked eller send en SMS, så vender vi tilbage hurtigst muligt). Du kan også sende en e-mail til info@gamlefund.dk, så aftaler vi en tid hvor vi kan gennemgå og vurdere dødsboet.

 

 

Tilbud og kontrakt

Gennemgang af et dødsbo tager typisk omkring 45 min. Pårørende behøver bestemt ikke at rydde op, eller gøre rent inden vi foretager gennemgangen af dødsboet. Eventuelle effekter som I, som pårørende ønsker at beholde, kan sagtens være i dødsboet når gennemgangen/rydningen af dødsboet foretages. Disse effekter vil blive noteret i rydningskontrakten.

Efter gennemgangen vil I modtage et uforpligtende tilbud på køb og totalrydning af dødsboet. Det er gratis og 100% uforpligtende at modtage tilbuddet. Tilbuddet er altid et samlet tilbud, som inkluderer både køb af indboet, samt den totale rydning.

Såfremt tilbuddet accepteres, vil der blive lavet en rydningskontrakt. I denne kontrakt noteres de detaljer som vedrører rydning af indbo, således at du har garanti for at rydningen af dødsboet vil blive udført som ønsket, og naturligvis indenfor det aftalte tidspunkt. Kontrakten sikrer også at der er fuldstændig klarhed omkring detaljerne i forbindelse med rydningen af dødsboet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pris

Prisen for rydning af dødsbo kan være meget forskellig, alt efter om det er en lille lejlighed eller et stort hus, og alt efter om indboet indeholder nyere ting, gamle ting, antikviteter eller arkitekttegnede møbler. Standen på tingene spiller naturligvis også en rolle. Vi tilbyder altid en gratis vurdering på rydning af dødsbo, så du kan få en specifik pris på hvad du kan få for indboet, samtidig med at boligen tømmes totalt.

 

Oftest køber vi dødsboet, og betaler et aftalt beløb til de pårørende, samtidig med at vi laver en totalrydning.

Nogle gange ryddes dødsboet som en nul løsning. Det vil sige hverken pårørende eller vi betaler noget, men dødsboet alligevel ryddes totalt. Dette vil være tilfældet, hvis indboets værdi harmonerer med den arbejdstid som en rydning af dødsboet vil kræve. Hvis der er for få værdier i indboet, vil det nogle gange betyde, at vi er nødt til at modtage betaling for en samlet totalrydning af dødsboet. Dette afhænger altid helt og aldeles af de aktiver, som er til stede i dødsboet.

Det er dog vigtigt at understrege, at det samlede tilbud på totalrydningen, ikke vil ændre sig undervejs når arbejdet først er gået i gang.

Har man som pårørende sagt ja til vores tilbud, kan man være sikker på, at man har en fast aftale under hele processen. Tilbuddet og alle detaljer noteres altid i en skriftlig kontrakt.

 

Betaling vil blive afregnet kontant eller via MobilePay/bankoverførsel fra en pårørende, når tilbuddet er accepteret.

 

Afhentning af dødsbo og rydning

Vi rydder ofte dødsboet indenfor ganske få dage, og tømningen vil med 100 % garanti være afsluttet indenfor det aftalte tidspunkt.

Vi sorterer, nedpakker og bortkører alt indboet, således at boligen bliver fuldstændigt tømt. Dette gælder også fx faste tæpper, lamper, gardiner, hårde hvidevarer, skure, haver og loft- og kælderrum. Vi fejer altid efter os. Herudover kan alt yderligere rengøring arrangeres.

Når vi har afsluttet rydning af boet, vil det hurtigst muligt blive meddelt til kunden, så boligen kan inspiceres og I kan godkende arbejdet.

 

Vi kan løse følgende opgaver ved tømning af dødsbo:

  • Slutrengøring og fejning
  • Vi fjerner søm, skruer, gardiner m.m.
  • Aflæsning af el, gas og vand
  • Afmelding af telefon, TV og Internet
  • Aflevering af evt. hjælpemidler til kommunen
  • Aflevering af arvestykker m.m. til pårørende
  • Aflevering af nøgler til vicevært/mægler/pårørende
  • Transport af arvestykker
  • Rydning af loftrum, garage, kælderrum m.m.
  • Delvis rydning af boer og restboer

 

Byer hvor vi kan tilbyde vores service:

Sønderjylland, Sønderborg, Aabenraa, Augustenborg, Nordborg, Padborg, Gråsten, Broager, Haderslev, Fredericia, Rødekro, Rødding, Bramming, Gram, Vojens, Tønder, Tinglev, Løgumkloster, Kruså, Padborg, Als, Nordborg, Nybøl, Dybbøl, Avnbøl, Kliplev, Løjt, Egernsund og Kollund.

 

Dødsbo købes https://www.gamlefund.dk/koebes/

Dødsbo købes https://www.facebook.com/Dødsbo-købes-331810410593746/

 

Borydningsyd.dk E-mail: info@borydningsyd.dk mobil: 20830781 CVR. 32401295
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk