Borydningsyd.dk

Borydningsyd ejes af Michael som os er manden bag Gamlefund.dk han har mange års erfaring med køb og rydning af dødsboer og har derfor stor erfaring inden for alle aspekter, der både gælder vurdering, køb, salg og rydning af dødsboer.

Jeg tilbyder altid personlig service, erfaring og hurtig vurdering, køb og rydning af dødsbo eller ved flytning til plejehjem. Rydning af dødsbo kan hurtigt blive en kompliceret affære, både rent følelsesmæssigt og rent praktisk. Der er mange ting, som man skal forholde sig til. Det vigtigste er at beholde de effekter, som man har affektionsværdi i forhold til og i øvrigt kigge personlige papirer og fotos igennem. Man kan naturligvis selv vælge at tømme og sælge de øvrige effekter fra dødsboet men det kan være et stort arbejde for mange. Derfor er folk ofte lettede over at lade et professionelt firma som Borydningsyd.dk stå for køb og rydning af dødsboet.

 

Borydningsyd.dk 

En del af Gamlefund.dk 

V/Michael Næblerød Jørgensen 

Møllegade 23 

6310 Broager 

Info@borydningsyd.dk 

Mobil: 20830781  Telefontid 8-20  Hvis jeg ikke tager telefonen så læg en besked eller send en sms jeg skal nok ringe tilbage 

Cvr. 32401295

Beviling fra Rigspolitet til køb og salg af brugte vare haves 

 

Borydningsyd.dk E-mail: info@borydningsyd.dk mobil: 20830781 CVR. 32401295
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk